This was a fun small bath project that we were able to take what felt like a broom closet; and make some layout and design changes to turn it into a spacious “dude bath”.
The client needed a revamp to accommodate his size and taste for the outdoors, while, giving him a nice modern unique touch that he would be happy to show off to guests and visitors.
We started by having the space gutted. We raised the shower ceiling to give it a nice open feel. We added the appropriate lighting, picked out the stylish tile, vanity, and the fixtures. We wanted the materials to complement the beautiful forest wall mural that created a calm and inviting space.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s